Ledarskapsutbildning i Stockholm

Vill du hitta en bra utbildning inom ledarskap i Stockholm så är du på rätt ställe. ledarskap-utbildning.se riktar sig till dig som arbetar som utbildningsansvarig eller ledare och vill utveckla din eller andras kunskaper inom ledarskap. Att utbilda och utveckla er inom chefsskap och ledarskap är nog en av de bästa investeringarna som ditt företag kan göra. I Stockholm finns det många bra utbildningsaktörer som erbjuder ledarskapsutbildning, och chefsutveckling använd vårt formulär för att få offerter och förslag på utbildningar helt gratis.

Ju mer du beskriver ditt utbildning och träningsbehov ju enklare blir det för utbildarna att ge dig rätt förslag på utbildning inom ledarskap i Stockholm. Det är också lättare för dem att ge dig ett bra pris. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att utbildningsarrangörer i Stockholm kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Niklas bad om offert för Utbildning & Kurser
  Gothcon är en fullt ideell eventorganisation. Varje år håller vi ett stort event på runt 2000 deltagare.
  För att utveckla vår arbete ser vi tydligt ett behov av en ledarskapsutbildning för våra gruppledare. Viktigaste punkterna innefattar
  1. Kommunikation inom gruppen
  - Peppa personer med idéer
  - Kommunikationsstrategi för att...
 • Anders bad om offert för Utbildning & Kurser
  Jag har fått förtroendeuppdrag i mitt jobb som kundtjänstchef och skulle vilja få grunden/byggstenarna för att bli en riktigt bra ledare så att jag kan få ledarrollen på papper. Att kompetens, attityd och inställning inte kan vara hela hemligheten bakom framgång.

  //Anders
 • Anders bad om offert för Utbildning & Kurser
  Enhetschefer inom barn- och vuxenpsykiatrin. Arbeta tillsammans barn och Vuxen chefer. Utveckla framtidens ämnesområden där vi har gemensamma projekt.
 • Ivan bad om offert för
  Vi behöver ledarskapsutbildning för 8 chefer inom IT-branschen.
 • Hans bad om offert för Utbildning & Kurser
  Utbildning i ledarskap och grundläggande ekonomi. Utbildning produktionsledning
 • Marie bad om offert för Utbildning & Kurser
  Vill gå en ledarskapsutbildning för att kunna använda det som merit när jag söker jobb
 • Krister bad om offert för Utbildning & Kurser
  En bred utbildning. Jobbar inom kommunen med ensamkommande. Jag vill att utbildning skall ge mig de verktyg jag behöver för att växa som chef.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.