Ledarskapsutveckling

Ledarskapsutveckling tar företaget närmare målet.

Mycket av vad som utgör bra ledarskap är gemensamt för olika organisationer. Det tillkommer också ständigt nya råd från forskning och samlade erfarenheter som är väl värda att ta del av. Därför är det lämpligt för chefer att ägna sig åt ledarskapsutveckling och få coachning med jämna mellanrum i karriären – så att en hög nivå i ledarskapet kan behållas och förstärkas.

En bra ledarskapsutveckling ökar förmågan att uppfylla mål genom att samarbeta på ett bättre sätt med övriga organisationen och genom att man som chef lär sig att kommunicera på tydligast möjliga vis och därigenom förbättrar relationerna såväl mellan chef och anställda som mellan kollegor.

Att var chef är ett krävande jobb där coachning kan betyda mycket för att öka prestationen. Att investera i ledarskapsutbildning blir då en god investering för såväl företag som för den aktuella chefens långsiktiga professionella utveckling.

Våra senaste förfrågningar

 • Anders bad om offert för Utbildning & Kurser
  Enhetschefer inom barn- och vuxenpsykiatrin. Arbeta tillsammans barn och Vuxen chefer. Utveckla framtidens ämnesområden där vi har gemensamma projekt.
 • Anders bad om offert för Utbildning & Kurser
  Jag har fått förtroendeuppdrag i mitt jobb som kundtjänstchef och skulle vilja få grunden/byggstenarna för att bli en riktigt bra ledare så att jag kan få ledarrollen på papper. Att kompetens, attityd och inställning inte kan vara hela hemligheten bakom framgång.

  //Anders
 • Niklas bad om offert för Utbildning & Kurser
  Gothcon är en fullt ideell eventorganisation. Varje år håller vi ett stort event på runt 2000 deltagare.
  För att utveckla vår arbete ser vi tydligt ett behov av en ledarskapsutbildning för våra gruppledare. Viktigaste punkterna innefattar
  1. Kommunikation inom gruppen
  - Peppa personer med idéer
  - Kommunikationsstrategi för att...
 • Ivan bad om offert för
  Vi behöver ledarskapsutbildning för 8 chefer inom IT-branschen.
 • Krister bad om offert för Utbildning & Kurser
  En bred utbildning. Jobbar inom kommunen med ensamkommande. Jag vill att utbildning skall ge mig de verktyg jag behöver för att växa som chef.
 • Hans bad om offert för Utbildning & Kurser
  Utbildning i ledarskap och grundläggande ekonomi. Utbildning produktionsledning
 • Marie bad om offert för Utbildning & Kurser
  Vill gå en ledarskapsutbildning för att kunna använda det som merit när jag söker jobb

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.