Ledarskapsprogram

Skapa en enhetlig organisation genom ledarskapsprogram

Med ett ledarskapsprogram får ni en helhetsutbildning för ledare. Genom att ge alla ledare på företaget samma ledarskapsprogram ger ni dem förutsättningar för att arbeta utifrån samma grund, vilket får positiva effekter genom att organisationen agerar konsekvent rakt igenom och att de kan bolla idéer och tankar och utbyta erfarenheter med varandra utifrån gemensamma referensramar.

Detta utöver att de alla får en bra utbildning och goda verktyg att använda i sin dagliga verksamhet, givetvis. Ni kan enkelt och snabbt orientera er i utbudet av olika ledarskapsprogram genom att med en webbtjänst samla in ledarskapsprogram offert från flera håll och jämföra ledarskapsprogram pris och innehåll. På så vis kan ni investera i en riktigt bra utbildning för era ledare genom att välja det upplägg från ledarskapsprogram företag som passar er organisation allra bäst, och samtidigt se till att inte betala onödigt stora summor för denna stora och värdefulla tjänst.

Våra senaste förfrågningar

 • Hans bad om offert för Utbildning & Kurser
  Utbildning i ledarskap och grundläggande ekonomi. Utbildning produktionsledning
 • Marie bad om offert för Utbildning & Kurser
  Vill gå en ledarskapsutbildning för att kunna använda det som merit när jag söker jobb
 • Niklas bad om offert för Utbildning & Kurser
  Gothcon är en fullt ideell eventorganisation. Varje år håller vi ett stort event på runt 2000 deltagare.
  För att utveckla vår arbete ser vi tydligt ett behov av en ledarskapsutbildning för våra gruppledare. Viktigaste punkterna innefattar
  1. Kommunikation inom gruppen
  - Peppa personer med idéer
  - Kommunikationsstrategi för att...
 • Anders bad om offert för Utbildning & Kurser
  Enhetschefer inom barn- och vuxenpsykiatrin. Arbeta tillsammans barn och Vuxen chefer. Utveckla framtidens ämnesområden där vi har gemensamma projekt.
 • Anders bad om offert för Utbildning & Kurser
  Jag har fått förtroendeuppdrag i mitt jobb som kundtjänstchef och skulle vilja få grunden/byggstenarna för att bli en riktigt bra ledare så att jag kan få ledarrollen på papper. Att kompetens, attityd och inställning inte kan vara hela hemligheten bakom framgång.

  //Anders
 • Krister bad om offert för Utbildning & Kurser
  En bred utbildning. Jobbar inom kommunen med ensamkommande. Jag vill att utbildning skall ge mig de verktyg jag behöver för att växa som chef.
 • Ivan bad om offert för
  Vi behöver ledarskapsutbildning för 8 chefer inom IT-branschen.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.